donderdag 6 december 2007

Poezen paspoort





We hebben net de katten bij de dierenarts laten inenten tegen rabies. En ze hebben een poezenpaspoort gekregen. Hun gebit zag er wel schandalig slecht uit, echt zielig. Afgesproken om volgende maand [als we toch het bloed moeten laten testen] bij alledrie hun gebitje te laten reinigen. Dat hebben we al eens eerder laten doen bij Poes, dat doen ze onder narcose. Het is natuurlijk een rib uit je lijf ongeveer € 100,00 per kat. En ze hebben dan natuurlijk een paar dagen goed pijn aan hun bekkie. Maar als we het niet doen verliezen ze na verloop van tijd hun kiezen.
Dit zijn de paspoorten, beetje stom maar ik had helemaal niet gedacht aan reisdocumenten voor de katten. En ik was een beetje huiverig over de begeleiding van de dierenarts, maar tot op dit moment vindt ik de service van de dierenarts helemaal top!
Ze zijn goed op de hoogte van de procedure, het bloed wordt opgestuurd naar Duitsland, en de assistente wees ons ook op de gewone inentingen die ze uiterlijk 2 weken voor vertrek dienen te krijgen.
Nu maar weer sparen voor de volgende maand...




Geen opmerkingen: