maandag 30 juli 2007

Vakantie maar wel gewoon thuis

Wij hebben dus vakantie, 3 weken wel te verstaan.

Vanwege onze grote uitdaging maar geen zonvakantie dit keer maar hopen op een paar dagen mooi weer hier in NL en dan met de tent ergens een plekje opzoeken.

Die mooie dagen zijn er nu (nog) niet dus dan maar de gewone dingen doen.


Een van die gewone dingen betekent oa. even lekker naar de schoonheidsspecialist, knapt een mens van op. Och dat kan ik iedereen aanbevelen, behalve het harsen/epileren/knijpen. Die massage bij de behandeling is echt heerlijk.

's-Morgens ook nog een snelle sportschoolsessie afgewerkt. Morgen wil ik een beter programaatje doen met wat meer cardio, wat meer lui zweet eruit werken.

Het andere gewone ding was de auto wegbrengen voor een beurt :-(

Alles was ok, ze hadden en nieuw rubbertje in de achterruittenwisser gedaan, kassa... € 10,00 extra

Bij elkaar was het dus een duur dagje.


Een nadeel van die vakantietijd is dat er helemaal niets leuks op de tv is, er zijn uiteraard genoeg klusjes die ik kan verzinnen om te doen ipv tv kijken. Maar daar heb ik nu ook geen zin in. Wil gewoon ff een uur of 2 met de gedachten op nul tv kijken.

En wat ik mis zijn de emoticons bij deze blog dan had ik even kunnen aangeven dat ik teleurgesteld ben in het tv-aanbod!


Gelukkig heb ik nog 2 bioscoopkaartjes liggen. Kunnen we van de week nog 2 uurtjes van een leuke film genieten. Misschien the fantastic four ofzo.

Nu weer de polygamisten volgen bij Big Love.




1 opmerking:

Anoniem zei

hey sheila were you from
are you the the red one from the forellendaal
croodile dundee