donderdag 7 augustus 2008

De verhuizing heeft een datum gekregen

6 augustus 2008
Gister digitaal wijziging van de voorlopige teruggaaf naar de belastingdienst opgestuurd, vorige keer lukte het niet waarschijnlijk iets met hun server ofzo. Heb gisteravond ook nog A4’tjes met daarop TE KOOP uitgeprint voor in de auto zelf. Nog interesse in een auto: http://link.marktplaats.nl/179619582

Kreeg van mn collega de volgende 2 links:
1.
http://www.sushitei.com
2. http://visitsingapore.com/publish/stbportal/en/home/what_to_see/singapore_river/clarke_quay.html
Spreek voor zich lekker sushi eten en een leuke shopping centre aan het water, leuk bijkomstigheid van de sushi tei is dat er 2 filialen zijn op Orchard road waar ook ons hotel staat.
Had ook nog aan Eva gevraagd hoe ze aan cash geld kwam in Singapore: “Wij hadden sowieso een gewone bankpas met pin. Die kan je daar ook gebruiken. Met je creditcard kan je ook geld opnemen. Wel even kijken welke jullie hebben. Sommige automaten accepteren visa niet maar Mastercard weer wel. Daarnaast hadden wij ook travellercheques. Dat was als onze passen zouden worden gestolen/ingeslikt zouden worden.”
Thanks voor deze bijdrage Eva!

De exacte verhuisdatum is nu ook bekend, op 26 september komt de verhuizer alles inpakken demonteren en inladen.

Nog een leuke site gevonden daarmee kun je wifi hotspots vinden:
http://www.jiwire.com/search-hotspot-locations.htm
Bij het appartement wat we willen boeken zijn al 3 gratis hotspots te vinden, erg relaxed en lekker dichtbij.

1 opmerking:

Chantal zei

Nog even doorbijten met al die regeldingetjes! Ook hier moet je veel regelen en de Australiers nemen er hun tijd voor ;) Maar het is geweldig!

Veel succes met alles!

Chantal