maandag 31 maart 2008

Van alles en nog wat

Afgelopen donderdag de 4e bezichtiging gehad, volgens de makelaar een positieve reactie op het huis, dus nu alleen nog het bod.

Vandaag 2 oefenexamens gedaan voor het komende examen, m’n 3e examen wordt dat alweer, dit keer is het fysiologie. De uitslag van de proefexamens was 2 maal een 8, op naar het echte examen!

Het bloed van de katten is getest op de antilichamen door een laboratorium in Duitsland, het bloed is goedgekeurd en we hebben de kattenpaspoorten teruggekregen over de post met een begeleidende Engelse brief voor AQIS. Nu moet ik alleen nog ff uitzoeken (lezen) wanneer we die brief moeten opsturen en naar wie we de brief moeten opsturen.

Pasen
Heb dit jaar weer een paaslunch georganiseerd, dit jaar zonder zwangere vrouwen maar met Keanu erbij. Zou het dit jaar echt de laatste paaslunch zijn in NL? Wordt het dan volgend jaar easterlunch, hahahaha. I hope so.








2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,

Nou hopelijk krijgen jullie net als wij een redelijk bod op jullie huis. Wij hebben ook maar 5 kijkers gehad en de laatste deden zo een laag bod dat wij er niet op in gingen. Ze bleken een paar dagen later toch wel heel serieus te zijn en deden daarna gelukkig een "normaal" bod. Wij vertrekken 16 mei dawnundah. Weten nog steeds niet waarnaar toe precies.... Tuehhh lekkere planning he. Hebben sollicitaties in werkelijk heel Australia lopen. Eerst maar 2 weken bij de pa van Steef doorbrengen vlakbij Nowra in NSW.

Groetjes,

Steef en Moon

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.